MUZIEK


IMG_1587
Muzikant:
Als toetsenist en violist speel ik pop, rock, blues en (Ierse) Folk. Ik ben regelmatig op het podium te vinden. De piano bespeel ik al bijna mijn hele leven en de viool is sinds enkele jaren op mijn pad gekomen. Viool speel ik zowel akoestisch als elektrisch, afhankelijk van de soort muziek. Veelal ben ik projectmatig inzetbaar en speel ik in enkele bands waaronder de Keltische band Elenya en Inner Lines.

Muziekduo Inner Lines::
Samen met zangeres Judith Komen speel ik piano en gitaar in ons duo Inner Lines. Wij spelen luistermuziek, geven vertelconcerten op onze eigen wijze - vanuit het hart - met piano/gitaar en zang. Zie onze website of Facebookpagina.

innerlinesMuziekbegeleiding:
Muziek kan mensen in het hart raken. Met het aanraken van het hart kunnen er deuren opengaan die voorheen gesloten waren. Met muziek kunnen emoties geuit en doorleeft worden die blokkerend werkten en weer open mogen. Door verbinding te hebben met het hart; gevoelens die er mogen zijn, kom je dichter bij wat er bij je eigen hart past. Kun je (weer) bij het pad komen waar je je goed bij voelt, bij jou zelf hoort. Je eigen keuzes maken. Mijn manier van muziek maken en hoe ik dit gebruik bij de begeleiding gaat rechtstreeks van hart tot hart.

Muziek werkt verbindend. Samen muziek maken werkt verbroederend en zorgt voor harmonie. Zowel tussen de aanwezige mensen als binnenin hen zelf. Je komt tot rust; kunt je hart weer horen. Daarnaast is mijn manier van in contact treden met mensen ook heel verbindend. Hierbij gaat het om wezenlijke verbinding in tegenstelling tot oppervlakkig contact. In wezenlijk contact wordt er ook contact gemaakt met het hart. Met de kracht die in jezelf aanwezig is.

Als muziekbegeleider heb ik ervaring om te werken met een groep mensen met psychische problemen en/of die het sociaal zwaar hebben.